**Berita Terbaru Blogger Lain**

02 March 2011

[ wedding abg RAF & kak RADZIAH ]

hye bloggers =)
2o/02/2011 lepas i ade wedding invitation. one of BND's member. korang dah kenal siapa BND belum? kalau belum kenal, meh klik sini kejap. hehehe. dah dua minggu dah wedding tu berlangsung, hari ni baru i nak buat entry. bukan ape, i tunggu gambar diupload kat fesbuk, baru i boleh buat entry bersama gambar yang menarik kan. so let pictures do the talk ^___^

presenting the groom and the bride =)

presenting the future groom and bride =p

boys SNC and BND (BND is sub of SNC which is SATRIA NEO CLUB)

pretty girls =)

me with my secret admirer ^___^

"dear my secret admirer, thankz for the two days. we went to watch THE MECHANIC and THE RITE movies on saturday 19/02/2011. then the wedding and SANCTUM movie on sunday 20/02/2011. really miss you dear."

kepada abg raf and also kak radziah, we are hoping both of you were meant together ever after.

kita selalu dengar, "perempuan baik untuk lelaki baik." tapi kita tak pernah dengar, "perempuan jahat untuk lelaki jahat." i tertarik dengan entry Datin Haniebonie.

sembang punyer sembang... si fifi tbe2 je ckp ,
"aku xkesah pun klu nk cr isteri. aku x pandang pun kpd VIRGINITY" (dengan muke selamba...siyes! mmg slamba)
aku ngan aini .... WHAT!!!!!! kau bia betul......sentap weh!!!!!!
siyes aku tekedu gile waktu tu... aku siap duk repeat balik ape dia ckp...mn la tau..kot2 si fifi ni tgh mabuk ke..xwaras ke waktu tu.... hahaha...fifi pun slamba jawab...
"ha ah...ye...aku xkesah pun...maybe kisah silam die..."
aku pun sambung..
"even kalau die pernah tlanjur dgn sngaja pun....???????"
fifi angguk... (aku lg skali terkedu kejap)
"klu die da bertobat, xpela.... no ones perfek"..
aku speechless giler.....

bkn sbb aku nk kata ..."hello! kau ni xde taste lgsung!!!!!!!"... tp aku terharu giler sbb xsangka ade lelaki yg mcm ni... n aku xsangka lelaki yg mcm ni adlh kawan aku sendiri.. siyes smpai skang aku tekejut..dala fifi... xyh bangga2...haha.. aku xbangga pun KAU KAWAN AKU.. tp aku bangga AKU KAWAN KAU...ngeee

kalau anda wanita.... ape anda rs???... of u'll feel the same too.. ngeeee.....




p/s : serius i terharu dengar kata2 yang macam tu.
p/s/s : semoga apa yang kita rancang, diberkati olehNya. InsyaAllah amin


earning HB makin meningkat. so korang tunggu ape lagi? jom join! yang dah klik, tqvm! =)


12 comments:

syafiQakarim said...

hr ni bw...dok tgk gambar kwen je.
huhu.tah2 pas ni iqa lak kot. ;p
hee..eh,hensem la secret admire tu.
oh..iqa single lagi.hee ;p

betul.!tak sangka ada lagi lelaki baik
mcm tu.bole terima seadanya.nampak
dah sifat tanggungjawab dia tu.

Sheeq ♂ ♀ said...

yes!!u just admit it!!next one to be on the aisle would be you..ikut ketinggian ea ;)
btw, so sweet, so bagus, so understanding, so cool, so sempoi la laki tu....

hanie bonie said...

1st mau ckp anda berdua comel bile bergmbar bersm..tidak perlu utk buat muke comel2 pun da cumel.. hehe..

2nd : teharu sbb anda pun teharu juge dgn ayat si fifi tu..

3rd : tharu sbb KERATAN ENTRY I DLM BLOG U buat!!!! omg!omg! hahaha

niesz said...

wah!bgus nye die kan..xrmai laki yg mcm tu skrg ni..kite opun xleh la nk salah kan perempuan tu 100%, kalau betul2 die dah bertaubt, xsalah kalau kite nk bg peluang..

Allah sendiri dah tetapkan, org yg baik psngn nye baik, dan org yg jht, psngan nye jht..

**hudalulu** said...
This comment has been removed by the author.
**hudalulu** said...

yunk : adeh..u ni memang ade je point nak kenakan i kan....huhuhu

**hudalulu** said...

datin : hahaha..u ni tak abis2 dengan omaidod...kekekeke. serius terharu betul ngan kenyataan fifi tu. susah nk carik lelaki camtu..huhuh

**hudalulu** said...

niesz : betolll...tak salah kalau bagi peluang tu kan kalau betol2 pompuan tu dah bertaubat

hanie bonie said...

hahaha.. kan!!!! teharu kan>? dgr LIVE lg sgt terharu...

KinosKoko said...

lelaki mcm ni memang ada..aku ada kawan gak yg mcm ni..bagus kan diorg ni

**hudalulu** said...

hanie bonie : you know what...entry ni hangat i discuss ngan bf i semalam..kekeke

**hudalulu** said...

kinoskoko : owh really... semoga kalau mereka gaduh, si lelaki tak ungkit ape yang perempuan tu pernah buat. lelaki ni ego tinggi. pape pun, doakan je lah.. =)