**Berita Terbaru Blogger Lain**

10 March 2011

[ i miss him too bad ]

hye bloggers =)
actually i tengah buat kerja ofis tadi. then tibe2 je terlintas dekat fikiran ni about my mr.boyfie. padahal tadi i memang tengah khusyuk dan penuh tawaduk mengadap nota2 semester lepas untuk buat kerja ofis ni. huhuhu. siap baca doa belajar tau sebab kerja i ni kan satu proses pembelajaran jugak. huhuhu. serius ni i memang rindu sangat kat beliau. sorry lah kalau entry i kali ni jiwang and buat korang rasa nak muntah berdarah.

i kalau dah rindu sangat2 kat seseorang tu, mesti i boleh menangis. tak kisah lah i rindu kat family i ke kawan2 i ke or sape2 je. tapi takkan i nak nangis kat ofis pulak kan? giler ke ape. tahan...tahan... sabtu ni baru dapat jumpa sebab kami ade wedding invitation kat Cheras. lamenye lagi hari sabtu.

setiap kali i rindu kat beliau, mesti i teringat kata2 yang pernah beliau bagi kat i. kata2 tu yang buat i sentiasa kuat. kalau korang perasan, cuba tengok status i dekat sidebar tu. hmmm. and selalunya kalau tibe2 i teringat kat beliau, mesti i akan msg beliau, "syg.. i love you." pada i tu dah cukup. tak perlu mesej yang panjang berjela. padat dan lengkap. tapi hari ni i taknak mesej beliau camtu. sebab i dah buat entry ni. i tau beliau selalu bace blog buruk i ni.

syg... i love you

earning HB makin meningkat. so korang tunggu ape lagi? jom join! yang dah klik, tqvm! =)


4 comments:

lea said...

wah2...hehe
sweet kamu :)

**hudalulu** said...

lea : =) malu... :p

sueRAFE said...

taper esok kan sabtu :3

**hudalulu** said...

suerafe : yeay!!! dah jumpe encik beliau =)