**Berita Terbaru Blogger Lain**

09 March 2011

[ kenapa i suka hari rabu? sebab churp churp bagi bonus ^__^ ]

hye bloggers =)
senang hati je i update entry kat office ni kan? hehehe. macam takde kerja je gayanya. padahal kerja ade je i dah buat sikit2. pagi tadi dah update entry. ni tambah lagi 1 entry. ahhh biar lah. suka hati i lah.

fyi, i memang suka sangat hari rabu ni. sebab ape? sebab churp churp besttttttttttttt. churp churp bagi BONUS WEDNESDAY. sape tak suka kan? hehehe. walaupun bonus dia hanya 2x ganda daripada nilai klik, tapi tetap duit jugak. hehehe. masyukkkk masyukkkk. and earning i untuk churp churp ni pun semakin hari semakin bertambah. seronoknya rasa! =D so pada sapa2 yang sudi nak klik iklan i, rajin2 lah klik tau. tapi kalau klik, biarlah ikhlas. tunggu sampai page tu habis loading dulu. then kalau nak exit page pun i tak kesah. teheee.

klik tau jangan tak klik! bonus ni sampai esok tau. kalau dah klik bagitau i =)






sape2 yang nak i klik iklan yang ade kat blog korang, bagitau i ok. i suka blogwalking ni =) tapi. peringatan untuk korang, i cuma akan klik iklan Nuffnang, Churp Churp dengan Heartbeat aje tau. lain daripada tu, sorry. ngeee. jom klik2 tambah duit =)

chup chup tertinggal pulak. kalau korang tak tau camne nak daftar CHURP CHURP ni, korang boleh tengok kat sini.

8 comments:

NasZ said...

dah klik2 churp churp n nuffnang awak..huhu...

AkieZecky said...

meh sama2 click churp2.. dapat bonus ni.. sy clik churp2 awak...

pak long said...

salam...
waaa..banyak dpt duit....boleh la blanjer..

**hudalulu** said...

nasz : tehee...mekasih.... nanti i terjah blog u...

**hudalulu** said...

akie zecky : nanti i datang klik churp2 u...heheh

**hudalulu** said...

pak long : wah....boleh je belanja.... balanja entry ke..kekeke

nur'aifaa said...

churpchurp nie lagi bgs dpd nuff ke ?

**hudalulu** said...

nur'aifaa : takleh cakap lagi bagus. sebab tanpa nuff sapelah churp2 ni. kekekek...

yang bezanya, iklan churp2 ni sentiasa ade. just dengan unique click dah boleh dapat earn.

kalau nuff, iklan akan keluar bila ada masenye kan... heheh

=)