**Berita Terbaru Blogger Lain**

16 May 2011

[ bila beliau dalam kesusahan ]

dapat tau pasal mr.boyfie accident pagi tadi satu badan i jadi seram sejuk. tapi syukur, mr.boyfie takde pape and mungkin kening kanan beliau cedera sikit akibat terhantuk. tu pun i cuma dapat tau dari kawan2 mr.boyfie yang komen kat gambar kereta beliau je. i jadik tak selera nak makan bila fikirkan tentang mr.boyfie. huhuhu. mesti fikiran beliau kusut and rasa down sekarang ni. semoga lepas ini baik2 saja. InsyaAllah, Amin.

2 comments:

Rozuan Ismail said...

kesian bf u =(

semoga dia cepat sembuh dan bersabar on what had happen =(.

**hudalulu** said...

rozuan : yup kesian sangat kat die even die takda pape pun tapi mantal die downs angat sekarang ni... thankz ey...