**Berita Terbaru Blogger Lain**

03 June 2011

[ ingatkan mr.boyfie rindu kat i, rupa-rupanya.......... ]

hye bloggers =)

-Iblis Merah adalah sebuah kereta kepunyaan mr.boyfie-

status mr.boyfie bertarikh 19/05/2011

bila i tengok status ni, i pun cakap dalam hati sorang2, "owh...sayang aku ni kerja sekarang naik moto upenyer. kesiannya berpanas berhujan. kekekeke. eyh terketawa pulak. betol punya kesian ni tau. ngeee." dah tu nak buat cemana lagi kan. kereta kesayangan mr.boyfie kat 'hospital' lagi sebab accident hari tu. kesian mr.boyfie rindukan keretanya.

status mr.boyfie bertarikh 25/05/2011

kali ni punya status paling tak boleh blah lah kan. i ingatkan status ni beliau nak tujukan untuk i. ayat dah jiwang tahap mat bunga dah ni. i pun bila baca je status tu hati dah bunga2, tersenyum je sorang2. almaklumlah, mr.boyfie tibe2 terjiwang pulak. hehehe. sekali bila dah sampai hujung ayat status beliau tu.....oh demmit! darah yang ada dalam badan i ni menyerbu kat muka i. tak pasal2 i dah malu tahap nak menyorok dah. mana tak nya. i ingatkan status tu ditujukan untuk i. tapi, sekali lagi rindunya buat Iblis Merah kesayangan beliau itu. huk huk huk.

tapi ape ade hal kalau beliau nak rindukan Iblis Merah tu pun. sebab i tau mr.boyfie mesti tengah rindu dekat i sekarang ni. hehehe. esok nak dating. yeay! tak sabar pulak nak tunggu esok. hahaha. dan sebenarnya, bukan beliau saja yang rindukan kereta beliau tu. tapi...... i pun rindu jugak kat kereta tu. waaaaaa =( sembuh cepat eyh kereta.

i rindu kereta itu dan tuannya sekali =)


4 comments:

nur afiqah hani said...

alala sweet. hee :)

Nadhirah-chan said...

kehkehkeh dating leklok ye ^^

**hudalulu** said...

afiqah : ngeee...sweet eyh? kekeke

**hudalulu** said...

nadhirah-chan : hehehe..dah dating leklok dah ari tu... :p