**Berita Terbaru Blogger Lain**

03 June 2011

[ Prince William dan Kate Middleton bercerai? ]

hye bloggers =)


haihhh...dunia dunia. apa nak jadik i pun tak tau lah. baru je lebih kurang 5 minggu kahwin, dah bercerai. tapi tak tau lah sejauh mana kebenaran cerita ni. ni bukan setakat Wedding Of The Year. tapi Wedding Of The Century. siap jemput satu dunia lagi. kat tv pun semua cerita diorang je. siap buat cerita Price William ni dari die kecik sampai lah dah nak kahwin aritu. alih alih tup tup dengar cerita bercerai pulak. haisyhhhh. harap2 tu cuma khabar angin je lah. tapi cerita ni kalau carik kat google memang dah banyak dah. agaknya ade orang yang nak jatuhkan pasangan ni kot. haisyhhh. dah banyak kali i mengeluh ni. huhuhu.

LONDON—Barely a month after marrying 29-year-old Kate Middleton in a royal wedding ceremony watched by an estimated 2 billion people worldwide, Prince William announced Tuesday that he and Middleton have divorced and that the entire marriage was "a tremendous mistake in every possible regard." "I really don't know what I was thinking—we're a terrible match, I don't love her and never have, and, to be honest, I never really had any interest in being married in the first place," announced the now unattached Prince William to a dead-silent British press corps. "People thought our wedding was some sort of fairy tale, but I assure you it was all just some ghastly ceremonial farce that got out of hand. I'm just relieved it's over, frankly. And I'm glad I'll never have to see that awful woman again." Prince William then told the assembled reporters, "Well, see you all later," smiled, and walked back into Buckingham Palace

"We're terrible match". giler lahhh. i bukan lah terkilan ke ape ke. lantak diorang lah. lagipun i langsung tak tengok wedding reception diorang ni pun masa ditayangkan kat tv. even ada siaran ulangan pun i tak teringin nak tengok. sebab pada i Royal Wedding ni tak best. terlalu formal. ngeee. hahaha. tu pendapat i je ok.

so, sapa2 yang bakal berkahwin dalam masa terdekat ni i ucapkan, "Selamat Pengantin Baru Dan Berkekalan Dunia Dan Akhirat." ingat eyh, sedangkan lidah lagi tergigit, ni kan pula suami isteri. kalau ade masalah tu, bawak2lah berbincang elok2. hehehe. renung-renungkan dan selamat beramal................

4 comments:

Adda said...

jangan lahh cerai ... membazir tenaga , membazir duit , membazir masa ajee . buat grand2 tapi divorce ..

zati embong said...

eh?biar betul?william sndiri yg keluarkan statement 2?

**hudalulu** said...

adda : hahahha..tu la pasal..ntah pape je....

**hudalulu** said...

zati embong : tak tau lah cerita ni betol ke tak....ngeee...tu pun tengok dari news diorang kat sana