**Berita Terbaru Blogger Lain**

16 June 2011

[ Sempena episod terahir Drama Nora Elena hari ini, i dah habiskan baca Novel Kasih Yang Suci ]

hye bloggers =)


okeyh, sempena berakhirnya Drama Nora Elena untuk beberapa jam je lagi ni, i memaksa diri untuk habiskan baca Novel Kasih Yang Suci hari ini jugak. dah lama i beli Novel Kasih Yang Suci ni. cuma kadang2 i tak terbaca sebab penat sangat bila dah balik kerja. baca sikit then i dah terlelap. kesian novel tu dok terdampar kat sebelah bantal i. hehehe. i tido sekali ngan novel tu tau. excited! hehehe

pagi tadi, i berusaha sehabis mungkin setelkan kerja ofis. lepas je i siapkan kerja ofis, i terus sambung baca novel tu. sebab i nak tau ending novel tu camne. as you all know, novel dengan drama tersangatlah berbeza. tersangat banyak scene yang terpaksa di potong untuk sesuaikan dengan drama tontonan umum. seriously, korang yang baca novel, akan lebih feeling. terasa bagai di awang-awangan bila mendalami watak Seth. hehehe.

berkerut-kerut muka i time baca novel ni. haaa belum lagi tersenyum sorang2 cam orang gile bila terbayang watak Seth yang romantic and caring sangat tuh.

dah selamat khatam novel ni. hehe

so jangan ketinggalan saksikan episod terakhir Drama Nora Elena pukul 7.00pm ni hanya di tv 3. ceit dah macam iklan penaja pulak. hehehe. tak sabar! tak sabar! pssttt~~ ade orang cakap ending Drama Nora Elena malam ni tak sama dengan novel? betul ke? sumber : falihinjasmy.blogspot . sapa2 yang nak download semua OST drama Nora Elena ni boleh cek kat sini =) OST Drama Nora Elena

Selamat menonton, bye!

2 comments:

Nens Collection said...

yes..ending nmpk sket2 tu..hope anak x buat hal..boleh layanzz..hehe

**hudalulu** said...

nens : hehehe...anak ade buat hal tak semalam?