**Berita Terbaru Blogger Lain**

02 August 2011

[ Konvokesyen UKM | Save The Date 27/09/2011 \(^_^)/ ]

hye bloggers =)


hehehe akhirnya i dah dapat pun actual date untuk konvo i. still ingat entry i sebelum ni pasal i excited sangat dengan kovokesyen nanti? kalau tak ingat, meh klik sini jap. so, korang boleh tengok sendiri tarikh untuk konvo i bulan September nanti dekat bahagian Maklumat Sidang dalam gambar tu. see, 27/09/2011 mula jam 7.30am dan tamat jam 12.00pm. hari Selasa tau.

tapi yang tak bestnye, i sidang ke 7 daripada 8 sidang semuanya. can u just imagine, 2nd last punya sidang tu. macam tak happening je. huhuhu. tapi takpelah, kalau tak happening pun, i akan buat kasi happening jugak! hahaha. tak sabarnye..... hehehe =p

so kepada sesiapa yang rasa nak datang time konvo i nanti di alu-alukan lah. bawak bunga besar2 sikit tau. mane lah tau kot2 korang nak tangkap gambar dengan i ke. hahaha. bajet artis je kan. ngeee. jangan lupe, Save The Date : 27 September 2011. macam nak buat tarikh kawen pulak ber-save2 nie. hikhikhik.

TAHNIAH BUAT SEMUA BAKAL GRADUASI TAHUN 2011!

5 comments:

khaifaiz said...

bestnye dah dpt tarikh.. Student sarjana tak dpt tarikh lg ni

**hudalulu** said...

khaifaiz : ukam jugak ke? kalau ukm, dah boleh tengok dekat e-pelajar

buzzy said...

tahniah ^_^

**hudalulu** said...

buzzy : thankz =)

♥Cik Nurfarah♥ said...

tahniah..godek2 pasal UKM terus jumpa blog ni.. nnt nak sambung master kat sana pas raya nih..