**Berita Terbaru Blogger Lain**

17 April 2012

Nuffnang - BE Bulan April \^_^/

hye bloggers =)


haaa tu diaa... BE dari Nuffnang dah sampai dah untuk bulan ni. last month hanya ada 1 BE je dari Nuffnang. korang boleh refer sini . tapi i tetap bersyukur dengan rezeki yang i dapat ni hehe. untuk bulan April ni pulak, Nuffnang bagi BE Magnum Fashion Royale.


Magnum Fashion Royale ni sebenarnya game tau. boleh main kat fb. tapi i tak dapat nak join sebab broadband i dah kena terminate sebab tak bayar. ngee. tapi walau camne pun, nak cakap time kasih kat Nuffnang sebab bagi i iklan ni. hehe. rezeki besday i kot hujung bulan nanti. hehe. so ni je entry untuk hari ni. ok, bye =)

2 comments:

nida husna said...

tahniah2 hehehe

**hudalulu** said...

nida husna : hehehe... tq =)